سردخانه گوشت، مواد پروتئینی از مهم ترین و مغذی ترین مواد مورد نیاز بدن است که سالم نگه داشتن آن ها و تامین بهداشت آن ها برای سلامت بدن حیاتی است و این امر مهم نیاز به دستگاهی دارد تا این اهداف را دنبال کند. یکی از پرکاربردترین روش های حفظ کیفیت و ماندگاری گوشت ها استفاده از مواد سردخانه است. مواد خوراکی اعم از گوشت،ماهی ،مرغ...که پروتئین های متفاوتی هستند روش نگه داری متفاوتی نیز در سردخانه دارند که دو روش نگه داری انها به صورت سرد(دمای بالای صفر) و منجمد(دمای زیر صفر) می باشد.
گوشت و فرآورده های گوشتی باید در دمای مناسب حفظ شوند تا کیفیت و عطر و طعم آنها حفظ شود. جلوگیری از میکروارگانیسم ها منجر به خراب شدن گوشت ، محافظت از گوشت در برابر عوامل خارجی و افزایش ماندگاری از اهداف اصلی حفظ گوشت است. در گوشت و فرآورده های گوشتی ، فرآیند تبرید بین +10 درجه سانتی گراد تا -1 درجه سانتی گراد انجام می شود. تبرید و انجماد متداول ترین و موثرترین روش نگهداری در گوشت و فرآورده های گوشتی است. نقطه انجماد گوشت بین 5/1 تا 7/1 درجه سانتی گراد است. وقتی دمای گوشت به زیر نقطه انجماد کاهش یابد ، یخ می زند. نگهداری گوشت در دمای بالاتر از نقطه انجماد را Frozen Storage می نامند. اتاق ذخیره سازی Meat Cold که توسط ما تاسیس شده از تمام استانداردهای بهداشتی برخوردار است.
- اتاقهای سرد و نگهداری لاشه گاو و گوسفند
- فروشگاه های منجمد برای لاشه گاو و گوسفند
- تونل های انجماد انفجار محصول
- برنامه های سیستم خنک کننده سالن های برش و بسته بندی و اعزام با جوراب بادی نساجی
- اتاق های سرد برای مواد غذایی ، تخریب و غیره
- سیستم های برودتی فریزر مارپیچ برای پردازش بیشتر
- بازده انرژی بالا ، سیستم های برودتی مرکزی دقیق کنترل شده
- طراحی اواپراتور بهداشتی مطابق با HACCP
- استانداردهای طراحی موتورخانه مطابق با هنجارهای اروپا
- راندمان بالا ، مصرف انرژی کم برنامه های خازنی تبخیری
- کنترل دقیق و کنترل از راه دور با PLC / SCADA
- مناطق تولید سیستم های تهویه مطبوع
شرایط نگهداری گوشت گاو، گوسفند در سرد خانه ی بالای صفر
نوع گوشت | دمای نگه داری در سردخانه زیر صفر | دمای نگه داری در سردخانه بالای صفر | رطوبت
در سردخانه زیر صفر |
رطوبت در سردخانه بالای صفر | مدت نگه داری به روز در حالت منجمد | مدت نگه داری به روز در حالت بالای صفر |
لاشه گاو و گامیش | 18- | صفر الی 7 درجه | 90-95 | 88-92 | 360 | 5 روز |
گوشت گاومیش یا گاو قطعه شده | 18- | صفر الی 4 درجه | 90-95 | 88-92 | 360 | 5 الی 10 روز |
لاشه درسته گوسفند و بز | 18- | صفر الی 7 درجه | 90-95 | 85-95 | 270 | 3 روز |
گوشت گوسفند و بز قطعه شده | 18- | صفر الی 4 درجه | 90-95 | 85-95 | 270 | 5 الی 7 روز |
لاشه درسته مرغان خانگی | 18- | صفر الی 4 درجه | 85-90 | 85-90 | 360 | 2 الی 7 روز |
گوشت مرغ قطعه شده | 18- | صفر الی 4 درجه | 85-90 | 85-90 | 270 | 3 روز |
۱.سردخانه گوشت بالای صفر: در محدوده دمای ۰تا ۱۵ درجه سانتی گراد است . تامین دمای کمتر از ۱۰ درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی ۸۵تا ۹۵ درصد برای گوشت پس از کشتار لازم است، که بوسیله سردخانه گوشت بالای صفر انجام میشود . نگه داری گوشت در این دستگاه به صورت کوتاه مدت است.
۲.سردخانه مرغ بالای صفر
۳.سردخانه تخم مرغ بالای صفر: برای حفظ مایع تخم مرغ درون سردخانه باید ان را در دمای ۶۰ درجه سانتی گراد و به مدت ۳/۵ دقیقه پاستوریزه کرد.
۴. سردخانه ماهی بالای صفر
۵. سردخانه گوشت زیر صفر: گوشت را به اشکال مختلف لاشه کامل، نیمه لاشه ، ربع لاشه،تکه شده، بی استخوان و .....میتوان نگه داری کردو همچنین سلیقه مشتری در اینجا در دستور کار است. گوشت در دمای منفی ۳۵ درجه سانتیگراد در دستگاه یخ می زند . نگه داری گوشت در این دستگاه به صورت بلند مدت است.
۶.سردخانه مرغ زیر صفر: مرغ بهداشتی به همراه آب سرد را به صورت بسته بندی پلاستیکی و با استفاده از ماده سرما زا یخ زده می کنند که این روش خطر اکسیداسیون چربی را از بین می برد و به سالم ماندن محصول کمک میکند .
۷. سردخانه ماهی زیر صفر: این سردخانهبرای جلوگیری از سفت شدن گوشت ماهی بدون چربی استفاده می شود . این دستگاه گوشت را به روش سریع منجمد کرده و در دمای منفی ۳۰ درجه حفظ می کند.
سه روش برای منجمد کردن گوشت ماهی به وسیله این سردخانه صنعتی وجود دارد که شامل دمنده هوایی تماسی و غوطه وری در ماده سرما زا می باشد.
روش دمنده هوایی به دو صورت پیوسته و ناپیوسته انجام میشود . روش تماسی نیز دو روش افقی برای منجمد کردن بسته پهن ماهی با ضخامت ۵ سانت و منجمد کردن توده ماهی رسته تا جرم ۴۰ کیلو گرم استفاده می شود . در روش غوطه وری نیز منجمد کردن ماهییتن و ماهیان بزرگ با کمک اب نمک سرد شده استفاده می شود.
قیمت سردخانه به معیار های مختلفی مثل نوع کمپرسور،تجهیزات کنترلی، تناژ، برق مصرفی، نحوه نصب و طراحی ،تابلو برق سردخانه و...بستگی دارد.
مشخصات سردخانه گوشت
-
دارای سه مدل کانکسی، اتاقکی و صنعتی
-
بهره گیری از موتور های باکیفیت اروپایی در برند های دامفوس، تکاسمه یا بیتزر
-
اپراتورهای با کیفیت
قیمت سردخانه گوشت
شما مشتریان عزیز و ارجمند میتوانید به دو صورت حضوری و اینترنتی خرید خود را انجام دهید.
کافی است با کارشناسان فروش تماس گرفته تا آن ها شما را برای خرید سردخانه گوشت، سردخانه گوشت صنعتی، دمای نگهداری گوشت در سردخانه راهنمایی کنند.
گارانتی و نحوه ی ارسال محصولات به چه صورت می باشد ؟
صنایع برودتی یخچال مارکت با ۲۵ سال سابقه تولید انواع سردخانه گوشت می باشد که محصولات خود را به صورت تک و عمده به سراسر شهر های ایران ارسال می کند و همچنین صادر به کشور های همسایه عراق، پاکستان، افغانستان و...صورت می گیرد .
صنایع برودتی یخچال مارکت همواره می کوشد محصولاتی با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت در اختیار مشتریان قرار دهد .
تمامی محصولات این مجموعه دارای ۱۸ ماه گارانتی و ۵ سال خدمات پس از فروش می باشد