سردخانه سبزیجات، به طورکلی برای نگهداری سبزیجات از سردخانه های بالای صفر استفاده می کنند. نگه داشتن سبزیجات در سردخانه های بالای صفر باعث افزایش طول عمر آن ها می شود استفاده از سردخانه های زیرصفر سبب کیفیت نامطلوب و ظاهر نا مناسب سبزیجات می شود. پس باید سبزیجات را طوری نگه داریم که ظاهر و طعم آنها حفظ شود و به آنها آسیبی نرسد.
این سردخانه های بالاصفر با پایین آوردن دما باعث پیشگیری از تلفات و سبب افزایش سودآوری برای کشاورزان میشود. در صورت وجود یک سری شرایط میتوان موادغذایی ای که در سردخانه هایی که بالای صفر نگهداری میشوند را تا۶ ماه حفظ کرد
این شرایط شامل
-
نگهداری محصولات در دمای پایین تا این دمای پایین سبب جلوگیری از فعالیت و رشد میکروارگانیسم ها و باکتری شوند.
-
تماس سبزیجات با اکسیژن به حداقل برسد تا واکنش های ناشی از تنفس گیاه کم شود.
-
دما به طوری باشد که محصول یخ نبندد و فقط خنک نگه داشته شود زیرا اگر سبزیجات یخ بزند طراوت آنها از بین می رود.
-
رطوبت به اندازه تا از خشکی و چروکیدگی سبزی جلوگیری شود.
معمولا آسیبهایی که به سبزیجات وارد میشود ناشی از موارد زیر می باشد:
باید به این موضوع دقت شود که نگه نداشتن سبزیجات در دمای بالای صفر و کاهش دمای بیش از حد آن منجر به از دست رفتن رطوبت و چروکیدگی آن ها میشود.
سبزیجات تازه تا زمانیکه به دست مصرف کنندگان برسند احتمال دارد در یکی از مراحل حمل، برداشت،نگهداری دچار آسیب شوند یا اگر در زمان نگه داشتن و حمل و نقل شرایط دمایی آنها رعایت نشود و باعث کاهش کیفیت محصول و از دست رفتن ویتامینها و مواد مفید در سبزیجات می شود.
بنابرابن می توان با بسته بندی مناسب و استفاده از سیستمهای قوی در نگهداری و حمل و نقل سبزیجات با کیفیت بالا و تازه به دست مشتریان رساند.
دمای سردخانه سبزیجات در نگهداری از انواع سبزیجات مختلف
شرایط نگهداری برخی سبزیها در سردخانه بالای صفر با هوای معمولی |
|||||
شماره |
فراورده |
دمای نگهداری (°C) |
رطوبت نسبی (%) |
مدت نگهداری (روز) |
ملاحظات |
1 |
آرتیشو(کنگر فرنگی) |
0 تا 1 |
98 |
≤42 |
پیش سرد کردن مهم است |
2 |
اسفناج |
-1 تا 0 |
90-95 |
7-14 |
سرد کردن با آب و/یا خلا مهم است |
3 |
آندیو |
0 تا 2 |
90-95 |
14-21 |
سرد کردن با آب و/یا خلا مهم است |
4 |
بادمجان |
8 تا 12 |
90-95 |
7 |
رشد یافته است |
5 |
باقلا یا باقالی |
5 تا 7 |
90-95 |
7-10 |
|
6 |
بامیه |
7 تا 10 |
90-95 |
7-10 |
|
7 |
پیاز: -سبز(پیازچه) -خشک |
0 0 تا 1 |
92-95 65-70 |
10-14 90-180 |
پوشش پلیاتیلن داشته باشد هوادهی شود |
8 |
تربچه پاییزه |
1 تا 2 |
90-95 |
60-120 |
|
9 |
تربچه بهاره |
1 تا 2 |
90-95 |
14-21 |
|
10 |
ترب سیاه ترب سفید |
1 تا 2 0 تا 1 |
90-95 95-100 |
21-28 120 |
|
11 |
تره فرنگی |
1 تا 2 |
90-95 |
30-90 |
سرد کردن با آب و/یا خلا مهم است |
12 |
جعفری |
0 تا 1 |
90-95 |
30-60 |
پوشش پلاستیکی ترجیح دارد |
13 |
چغندر معمولی: -با برگ -بدون برگ چغندر قند: -با برگ - بدون برگ |
1 تا 2 1 تا 2
0 0 |
90-95 90-95
98-100 98-100 |
10-60 90-150
10-14 120-180 |
با پوشش پلاستیکی است |
14 |
خیار |
7 تا 9 |
95 |
70-94 |
به اتیلن حساس است |
15 |
ذرت (شیرین) |
0 |
95 |
7 |
سرد کردن آبی و/یا با خوراکی مهم است |
16 |
ریواس |
0 تا 1 |
90-95 |
14-28 |
سرد کردن آبی و هوادهی مهم است |
17 |
زنجبیل |
13 |
90-95 |
180 | |
18 |
سیب زمینی: -دیر رس -زود رس سیب زمینی ترشی |
7 تا 10 10 13-15 |
90 90 85-90 |
270 21-556 120-150 |
به آسیب، روشنایی و گرما حساس است |
19 |
سیب زمینی (شیرین) |
13 تا 16 |
85-90 |
120-270 |
|
20 |
سیر (خشک) |
1 تا 2 |
65-75 |
42-49 |
|
21 |
شاهی |
0 |
95-100 |
14-21 |
سرد کردن با آب و/یا خلا مهم است |
22 |
شلغم |
1 تا 2 |
90-95 |
120-150 |
گردش هوا مهم است |
23 |
کاهو کاهو چینی |
0 تا 1 0 |
95-98 95-100 |
7-14 60-90 |
به اتیلن و CO2 حساس است
|
24 |
کدو حلوایی |
10 تا 13 |
50-60 |
60-120 |
به اتیلن و رطوبت نسبی زیاد حساس است |
25 |
کدو خورشی بهاره |
9 تا 12 |
70-75 |
30-60 |
|
26 |
کدو خورشی پاییزه |
0 تا 4 |
85-90 |
4-5 |
|
27 |
کرفس |
0 |
95-100 |
40-60 |
|
28 |
کلم بروکسل |
-1 تا 0 |
95-100 |
25 |
به اتیلن خیلی حساس است |
29 |
کلم بروکلی |
0 |
95-98 |
<14 |
به اتیلن حساس است |
30 |
کلم پیچ سفید -زودرس -دیررس |
0 0 |
98-100 98-100 |
21-42 150-180 |
|
31 |
کلم پیچ قرمز |
1 تا 2 |
90-95 |
21-28 |
|
32 |
کلم قمری |
0 |
95-98 |
60-90 |
|
33 |
گل کلم |
0 تا 2 |
90 |
21-28 |
به پلاسیدگی حساس است |
34 |
گوجه فرنگی: -رسیده(سبز) -نیم رس -رسیده |
13 تا 14 10 تا 13 6 تا 10 |
80-85 80-85 80-85 |
21-28 21-35 2 |
به آسیب و سرما حساس است |
35 |
فلفل -شیرین -قرمز |
7 تا 8 4 تا 6 |
90-95 90-95 |
10-30 10-30 |
|
36 |
قارچ |
0 |
95 |
34 |
|
37 |
لوبیا سبز |
5 تا 7 |
92-95 |
7-10 |
|
38 |
لوبیا لیما |
0 تا 4.5 |
95 |
5-7 |
|
39 |
مارچوبه |
10 تا 2 |
95-98 |
14-21 |
|
40 |
نخود سبز |
1 تا 2 |
85-90 |
7-14 |
|
41 |
هویج: -با برگ -بدون برگ - زردک |
0 تا 1 0 0 |
90-95 90-95 95-100 |
10 120-210 180 |
پیش سرد کردن مهم است هوادهی مهم است |
42 | جوانه لوبیا | 0 | 95-100 | 380 | |
43 | طالبی | 7-10 | 90-95 | 14-21 | |
44 | تمبر هندی | 7 | 90-95 | 21-28 |
نحوه ی سفارش و خرید محصول به چه صورت می باشد؟
شما مشتریان عزیز و ارجمند میتوانید به دو صورت حضوری و اینترنتی خرید خود را انجام دهید.
کافی است با کارشناسان فروش تماس گرفته تا آن ها شما را ذ برای خرید سردخانه سبزیجات، ساخت سردخانه سبزیحات، سردخانه صنعتی راهنمایی کنند.
گارانتی و نحوه ی ارسال محصولات به چه صورت می باشد ؟
صنایع برودتی یخچال مارکت با ۲۵ سال سابقه تولید انواع سردخانه سبزیجات می باشد که محصولات خود را به صورت تک و عمده به سراسر شهر های ایران ارسال می کند و همچنین صادر به کشور های همسایه عراق،پاکستان،افغانستان و...صورت می گیرد .
صنایع برودتی یخچال مارکت همواره می کوشد محصولاتی با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت در اختیار مشتریان قرار دهد .
تمامی محصولات این مجموعه دارای ۱۸ ماه گارانتی و ۵ سال خدمات پس از فروش می باشد.